今日系AEON style买完嘢🛍️🛒就喺呢度揾食,见到呢一间几有特色嘅四川野食🌶️一于今晚拣呢间黎食🤭一口豚肉韭菜云吞🥗🥟今次拣咗清汤底🍲呢个豚肉韭菜云吞,细细粒啱啱好够一口,韭菜味道都几香🥗一碗都有10只,份量好够啊。麻辣手撕鸡川式凉面🐥🍝手撕鸡辣汁好惹味,辣味后劲都几强🌶️手撕鸡都滑而且份量好够👍🏻另外仲配咗木耳青瓜等等,捞埋个凉面食都唔错。黑醋凉拌木耳,酸酸辣辣凉拌木耳好食。软糯香甜红糖糍粑🍡🍬上枱热辣辣,烟烟韧韧嘅糍粑配埋黑糖,好正啊😍呢个我钟意💕🤭卜卜脆炸鲜虾云吞🥟🍤Size又系细细粒,但系真系每一只都有虾肉,虾肉爽口,肉质唔会梅,点埋酸甜酱食,正🍤傅统风味手工凉皮🍥🍜呢一个手工凉皮有啲特别㖞,并唔系普通嘅透明凉皮🥢质感有少少似腐皮。都几特别👍🏻加埋青瓜丝同花生捞埋一齐食,好有风味呀🍀冷泡御翠乌龙茶&黄金大麦茶🌾🍃🍵呢两款茶,茶味都香浓,我自己比较钟意大麦茶,麦味好香而且饮落口好解渴,冷泡茶真系好正🍃🍵

一口豚肉韭菜云吞🥗🥟
一口豚肉韭菜云吞

麻辣手撕鸡川式凉面🐥🍝

软糯香甜红糖糍粑🍡🍬
软糯香甜红糖糍粑

上枱热辣辣,烟烟韧韧嘅糍粑配埋黑糖,好正啊😍呢个我钟意💕🤭

卜卜脆炸鲜虾云吞🥟🍤
卜卜脆炸鲜虾云吞

傅统风味手工凉皮🍥🍜

傅统风味手工凉皮
都几特别👍🏻加埋青瓜丝同花生捞埋一齐食,好有风味呀🍀

冷泡御翠乌龙茶&黄金大麦茶🌾🍃🍵
冷泡御翠乌龙茶&黄金大麦茶