2017-04-05 880 浏览
好钟意食米线既我,好钟意周围食酸辣米线,今次依间低食又好味!店内大约有8-10张枱,人来人往,经常坐满人,由其下午茶时段,系几底,仲有豆浆送架。之前食过佢既新疆香烤鸡翼 and 四川麻辣鸡翼,超好味! 不过鸡翼size 愈嚟愈细仔只。我今次系夜晚嚟食, 叫左个鱼腐酸辣米线,我叫中辣!𩠌菜方面,有成30款比你拣,包你拣到你钟意!面底有好多款拣,米粉/米线/河粉/粗幼面,仲有鱼面或红薯粉。 我听见好多人都叫鱼面。 汤底方面, 有清汤、酸辣和麻辣。照样都系有BB辣/微小中大辣 任你拣。无论你叫咩面,每碗面都会有韭菜+腐竹+芽菜。韭菜好新鲜。我碗鱼腐酸辣米线,汤底好味,叫酸辣汤底汤内有酸菜,酸度适中。 鱼腐都吾算细粒, 有时在其他店食到既鱼腐细粒到呢 ,不过只有3粒。

无论你叫咩面,每碗面都会有韭菜+腐竹+芽菜。韭菜好新鲜。

2017-04-03
  • 新疆香草鸡翼