2015-08-13
今晚一行十六人去左添好运食点心 六点钟就到啦所以都唔洗点等位 平时之前试过去深水埗去中环分店如果系繁忙时间最少都要等一个钟所以今日真系好好彩叫左好多点心因为我地太多人,差唔多成张清单都俾我地试哂。港最好食既竟系佢地既招牌叉烧包啦 因为我谂佢地都系值卡新鲜焗所以真系外脆内软 不过如果你唔系好钟意食甜野就未必啱你啦,因为我觉得佢偏甜所以糖尿病患者又或是唔系钟意太甜既人都唔会特别钟意食另一最爱就系马拉糕都系啦因为佢即叫即蒸出来热辣辣,又唔太甜我就比较喜欢!我个人呢就唔食猪膶嘅,但系如果您钟意食猪膶的话呢个王唔知咩猪膶肠粉就一定要试。好多人叫,我哥哥啊我d亲戚全部都好钟意食,话佢个肠粉够滑,润肠味好出。你间嘢点心都系走大众化的价钱所以都唔算特别贵,但系如果你系想揾d精致d,环境坐得舒服d,有景睇的餐厅,呢度就一定唔啱你。
叫左好多点心因为我地太多人,差唔多成张清单都俾我地试哂。