2020-05-03 593 浏览
相隔年半左右冇帮衬,还keep🉐️过往的水准👍🏻其实想帮衬好耐,但可惜更改咗营业时间冇🉐️同事宵夜(其实我咀刁师傅想嚟好耐㗎啦,可惜时间不合😝)卒之的起心肝搅咗个早更食饭团,咁啱又🈶️限聚令只可以另外➕三位同事(我、师傅、亲善大使小姐+百搭318)去除咗营业时间改咗之外,美食有啲冇做,真系🉑️惜订位既时候老板娘温馨提示,如果要食海鲜要预先预订上次食过喜之次,非常之好食😋所谂住再order及带子,所以我话俾老板娘听老板娘,回覆已经冇做喜之次,当其时听到非常之失望😞跟住老板娘推介黄花鱼一夜干跟住我哋四个再预约时间到舖老板话啲带子麻麻,所以冇买到谂住坐低order泰式凤爪(上次嚟非常之好味,非一般的泰式凤爪)跟住老板娘话已经冇做喇!又一盘冷水泼落我度,又一次失望😞跟住我哋就点想食的菜式黄花鱼一夜干都非常之好食(百搭318连鱼骨都「论」埋😂)老板娘真系冇介绍错老板娘推介的烧角瓜也非常美味👍🏻百搭318话老板好叻,一个人🉑️以处理那么多的order,所以请咗老板饮🍻(🈶️嚟过这里的朋友,都知请老板饮🍻咩意思)今晚个个都好🈵️足,我咀刁师傅话会再嚟食过希望早啲解除限聚令,可以同多啲同事过嚟搞搞震🤣🤣We wil
相隔年半左右冇帮衬,还keep🉐️过往的水准👍🏻
除咗营业时间改咗之外,美食有啲冇做,真系🉑️惜
订位既时候
老板娘温馨提示,如果要食海鲜要预先预订
跟住我哋四个再预约时间到舖
老板话啲带子麻麻,所以冇买到
跟住我哋就点想食的菜式
老板娘推介的烧角瓜也非常美味👍🏻
(🈶️嚟过这里的朋友,都知请老板饮🍻咩意思)
今晚个个都好🈵️足,我咀刁师傅话会再嚟食过
希望早啲解除限聚令,可以同多啲同事过嚟搞搞震🤣🤣
We will back