2021-07-02
今日去咗屋企附近间Outback食个午餐,呢间野都算多人,不过好彩等咗一阵就有位!之前食过几次都系食猪肋牌,所以今次谂住试吓啲新嘢!🍄黑糖面包🍄好食指数:🌟🌟🌟🌟🌟食物介绍:唔使讲系人都知,Outback最出名嘅就系呢个任食任添嘅黑糖面包!每次攞嚟嘅时候都系热辣辣、又香又松软!以前就试过同朋友两个,结果食咗三个黑糖面包!最后正餐就食唔落啦!正正正!🍄加拿大全天然无激素黑毛猪肉眼扒🍄好食指数:🌟🌟🌟🌟食物介绍:开头俾个侍应问我,要几多成熟!俾佢吓一下,冇谂过猪都可以要几多成熟😂!结果选择要咗8成😎。嚟到嘅时候,因为有两块, 一块就啱啱好,另一块就比较生,我估只有六七成!啱啱好𠮶块非常好食,一啲都唔鞋!另外生果块反而比较难咬开!当然仲有啲惊啦!😭🍄烧鸡肉芝士夹饼🍄好食指数:🌟🌟🌟🌟🌟食物介绍:开头睇个餐牌,谂住麻麻哋,细细碟。点知嚟到有惊喜!件夹饼好大份!仲有好多芝士同埋鸡肉!好好食!下次可以再encore !#食野最重要#享受美食的过程#食物正能量#好食#美食#美食摄影#Hongkongfood#hkfoodie
之前食过几次都系食猪肋牌,所以今次谂住试吓啲新嘢!
🍄黑糖面包🍄
好食指数:🌟🌟🌟🌟🌟