餐厅: 牛角日本燒肉專門店 (康怡廣場北座)
资讯:

2021-12-10 2467 浏览
又系Happy Friday 出黎食 lunch,为免要等好耐位,已经一早喺手机遥距拎定飞结果系未黎到已经叫到过晒号码,所以又取消又再拎飞既,黎到即刻入得,唔洗等超正,同同事叫左两个午市既烧肉定食一个叫$49牛肋肉加$49牛舌,另一个叫$49牛肋肉加$49牛肩脊,个餐已包餐汤,沙律同白饭,我地加左钱$21转玉子饭,佢个玉子饭可以无限添加,我地前后加左两碗😏三款肉除左个牛肋肉有啲轫之外,整体都好好,肉质好,有牛味野饮方面就叫左活乳酸同我最爱既冻奶茶,佢冻饮如果你唔要饮筒就可以唔洗加两蚊,所以基本上我都会拣唔要饮筒挂住食唔记得影相,得张单,sorry🙏🏻😆
三款肉除左个牛肋肉有啲轫之外,整体都好好,肉质好,有牛味
挂住食唔记得影相,得张单,sorry🙏🏻😆