餐厅: 温野菜
资讯:

2023-04-01 2332 浏览
🔸️温野菜📍九龙塘达之路80号又一城LG1楼LG1-29号舖打边炉爱好者﹐前两日食完港式边炉沙田头火锅﹐今日同朋友再战日式火锅温野菜。两位食左$523 (金卡折后价) ﹐一人一窝﹐又可以选择自己钟意既汤底﹐唔洗争。我要左和牛汤﹐饮落系咸咸地﹐重牛味﹐上面有旧牛脂系度一直煲住佢。 朋友要左佢最爱既寿喜烧汤﹐最重要系加蛋﹐用黎点牛系一流既。食物方面都叫左几多野食😝🗨 肉类: 美国牛颈脊﹐牛肋肉﹐牛胸腹肉2碟﹐宫琦黑毛和牛肩脊肉( 会员电子割引换)🗨 海鲜类: 带子及虎虾( 会员用分数换)🗨 丸类: 芥辣猪肉丸﹐芝士烧鱼卷﹐年糕福袋﹐腐皮饺子🗨 蔬菜类: 平菇﹐油麦菜﹐水菜🗨 面类: 宽条面食物全部细细碟﹐慢慢食﹐而且每次黎都系可以保持食物既质素系唔错~黑毛和牛肩脊肉系超正啦, 个样脂肪分布均匀﹐用COUPON换都唔会比D差既肉﹐原价要$189架~ 而我觉得牛胸腹肉系好食既﹐最后ENCORE多一碟。反而佢地既海鲜无太特别﹐芥辣猪肉丸﹐芝士烧鱼卷都值得推介。温野菜都提供出面少见既菜类﹐日本直送﹐试下都唔错。最后加左个宽条面做结尾﹐佢似厚身唔易烂既河粉﹐下次都系叫番乌冬先
🔸️温野菜
📍九龙塘达之路80号又一城LG1楼LG1-29号舖

食物方面都叫左几多野食😝

🗨 海鲜类: 带子及虎虾( 会员用分数换)
🗨 丸类: 芥辣猪肉丸﹐芝士烧鱼卷﹐年糕福袋﹐腐皮饺子
🗨 蔬菜类: 平菇﹐油麦菜﹐水菜
🗨 面类: 宽条面

2023-03-31
等候时间
5 分钟 (堂食)