2022-05-30 340 浏览
今晚好想食火锅⋯⋯第一时间谂起呢间,因为之前食过唔错,有深刻印象,所以今次同家人再来食过最欣赏佢冇限时间,唔使赶头赶命⋯⋯仲有,三百几蚊就可以食到海鲜火锅、鸡煲、刺身,真系仲想点丫,当然食物质素都好紧要先来个重庆鸡煲上枱已经闻到浓浓的鸡煲味,啲鸡好入味,我连鸡煲嘅配料都食埋鸡件真系好滑一份刺身拼盘剌身非常新鲜,尤其带子、牡丹虾、三文鱼⋯⋯小朋友就钟意食鲍鱼食完个鸡煲,就开始换咗个煲打边炉,我拣咗皮蛋芫荽汤底,选择肉蟹火锅海鲜盘:呢个海鲜盘除咗有两只大肉蟹,仲有鳝、龙趸腩、青口、圣子、海虾等等肉蟹除咗新鲜,仲有蟹膏特级安格斯肥牛:肥廋分明,雪花纹好靓,渌一渌入口,好林,超正仲有每人一只巨型水饺王,每人一粒已经足够,因为真系好足料其实其他火锅配料都好新鲜,完全唔马虎,一啲都唔系hea做,仲有,呢度服务态度好好,频频睇客人有需要,值得赞赏三百几蚊一位,仲有咁好食材比客人食,有赞无弹,我会继续帮衬架
最欣赏佢冇限时间,唔使赶头赶命⋯⋯仲有,三百几蚊就可以食到海鲜火锅鸡煲刺身,真系仲想点丫,当然食物质素都好紧要
先来个重庆鸡煲
上枱已经闻到浓浓的鸡煲味,啲鸡好入味,我连鸡煲嘅配料都食埋
鸡件真系好滑
一份刺身拼盘
肉蟹除咗新鲜,仲有蟹膏

仲有每人一只巨型水饺王,每人一粒已经足够,因为真系好足料

2022-05-30