2022-01-04
今日为咗奖励Miyuu返学都算乖,就嚟咗呢间爸爸最钟意嘅韩式烧肉。佢哋安排咗个卡位俾我哋,可以有空间俾Miyuu系沙发走来走去👍🏻我哋嗌左最爱嘅蟹籽紫菜饭团🍙比Miyuu,佢一嚟到嘅时候仲以为上错左,原来个紫菜饭团系要自己带手套整🙈啲蟹籽捞埋啲紫菜好有口感好好味😋Miyuu自己都食咗两个饭团。而大人当然系食韩牛啦,我哋嗌左个招牌喜来烤肉同牛颈肉。肉质保持水准,同牛颈肉就唔系度度都有得食,用生菜加埋韩式面豉酱食一啲都唔油腻仲有佢哋𠮶d前菜仲有泡菜蛋同芝士蛋可以无限添加,我哋最终啲蛋加咗三次😆。爸爸仲叫咗支真路一路饮一路食烧肉🍶,正😄最后埋单嘅时候原来仲有每人一条韩式薯条免费🥰🥰Miyuu 系咁话好味,食完一条仲话唔够🤣#foodie #食好西 #喜来稀肉 #韩烧 #烧肉 #旺角