Ruby 香港人应该不陌生,但这是一家新分店,可能就仲有人未知。一直欣赏佢地食物既质素。所以有做会员,会员点main menu 可以平一半,包括饮料。 而今日介绍既系weekday lunch menu, 其实价钱大概100-300。有包饮品同汤/沙律。有classic burger, carbonara,ribs。依家仲有价钱高啲既steak set。 可以话选择几多。我比较喜欢食佢地既意粉同burger。今次试左main menu 既mini burger, 同朋友仔share比较易。之前试过其他分店既burger好好食,好juicy 既汉堡。而食lunch set 我都会叫汤,因为佢嘅芝士松饼真系好食。 虽然我饮汤已经饱左一半,我也一定会叫。Ruby Tuesday 的甜品:Top cake 也很好吃哦!朋友多叫一个试试看。三至四人吃也够了!Cost for lunch :150-3xx。join 会员的话,cp 值更高,视乎光顾次数环境:舒服雅致质素: 保持水准

我比较喜欢食佢地既意粉同burger。
环境:舒服雅致
质素: 保持水准

Carbonara
Mini  burger(beef)
Ribs
Chicken  wings  two  wat
Spring  rool
Soup  with  cheese  biscuit
2022-01-13
Carbonara
Mini  burger(beef)
Chicken  wings  two  wat
Soup  with  cheese  biscuit