餐厅: 東記粉麵家
资讯:

2018-10-24 1094 浏览
我一直都有帮衬开东记,觉得呢度嘅猪手同牛腩真系几唔错,猪手够哂大件之余又yummy面条好弹牙,并非用一般全蛋面,难得!至于牛腩又系另一款美味之作,牛腩炆得软稔入味,牛味香浓,而且食落完全冇渣,正!牛腩嘅份量中规中矩,呢度的食物㨂牛腩特别多几元抵唔抵食见人见智。而今次是下午茶时间同朋友到处揾野食一经过门口闻到牛腩香,又好耐冇食一于入黎食碗腩面!!我要猪手牛腩面多葱一上枱闻到好香牛腩同猪手汁味啖汤够清,但有点过咸。猪手得一旧炆得够腍。但是卤水味不足.....挂住叫多葱忘了一句多加腩汁..吃起来味道不足牛腩都较厚身大件,份量真唔少。有六旧...食落好香腍软身,好正面依旧煮得岩岩好够弹牙。而且份量好足,又无枧水味。朋友食牛腩面亦有同感。不过呢度下午茶同正价时间一样没有特别优惠....如果有相信我会经常帮衬
我一直都有帮衬开东记,
觉得呢度嘅猪手同牛腩真系几唔错,
猪手够哂大件之余又yummy
面条好弹牙,
并非用一般全蛋面,难得!
至于牛腩又系另一款美味之作,
牛腩炆得软稔入味,牛味香浓,
而且食落完全冇渣,正!
牛腩嘅份量中规中矩,
呢度的食物㨂牛腩特别多几元
抵唔抵食见人见智。

而今次是下午茶时间
同朋友到处揾野食
一经过门口闻到牛腩香,
又好耐冇食
一于入黎食碗腩面!!
我要猪手牛腩面多葱

一上枱闻到好香牛腩同猪手汁味
啖汤够清,但有点过咸。
猪手得一旧炆得够腍。
但是卤水味不足.....
挂住叫多葱忘了一句多加腩汁..
吃起来味道不足
牛腩都较厚身大件,
份量真唔少。有六旧...
食落好香腍软身,好正
面依旧煮得岩岩好够弹牙。
而且份量好足,又无枧水味。
朋友食牛腩面亦有同感。

不过呢度下午茶同正价时间一样
没有特别优惠....
如果有相信我会经常帮衬