2019-10-30
搬上7楼黎后,第一次帮衬。新铺比旧铺阔落,环境光猛,而且仲系open kitchen, 一边食野,一边睇住厨师们煮野,食落特别好味。今次叫左个一人餐,另外散叫左儿童餐,芝士肉酱千层面,烟三文鱼鲜果沙律,法式红酒烩牛尾阔条面。一人餐包左餐汤,沙律,主菜同餐饮。餐汤系南瓜蟹肉汤,每匙都食到蟹肉...yummy 主菜就叫左炸鱼薯条,脆浆唔厚,新鲜炸起,好食儿童餐👦🏻我家二少每次必叫,儿童餐有两款,今次二少想食肉酱意粉,所以拣左A款。儿童餐分量一d都唔少,而且仲有杯橙汁。小朋友绝对够食,二少话样样都好味道。芝士千层肉酱面🍝呢个系我家大少必食。一层肉酱,一层面,最后加上芝士,肉酱够多,而且无焗到干争争,佢话好食到定唔到口。烟三文鱼鲜果沙律🥗呢个又系必食,最钟意系用新鲜生果👍🏻,唔系罐头杂果。法式红酒烩牛尾阔面呢间系期间限定manual 入面,牛尾入晒味,够淋,个汁捞埋阔条面,好好食。
一人餐包左餐汤,沙律,主菜同餐饮。
餐汤系南瓜蟹肉汤,每匙都食到蟹肉...yummy
主菜就叫左炸鱼薯条,脆浆唔厚,新鲜炸起,好食
儿童餐👦🏻
芝士千层肉酱面🍝
烟三文鱼鲜果沙律🥗
呢个又系必食,最钟意系用新鲜生果👍🏻,唔系罐头杂果。
法式红酒烩牛尾阔面