2024-06-01 397 浏览
呢间日本过江龙炸牛店, 初初开果阵排队食过, 最近经过少左好多人, 唔洗迫唔洗等, 所以一于再食.呢度既坐位其实好舒服, 2个人都可以坐到卡位, 望住出面既环境, 感觉无咁焗足.出够食炸牛, 咁当然要食牛啦, 但我又想食埋其他野, 所以就要左个翼板牛伴鳗鱼套餐.套餐有饭, 面豉汤, 生菜丝, 可以添加既, 同埋好多款调味比你调味.个人唔接受牛肉太生, 所以叫侍应比左个炉, 自己再慢慢煎熟D牛扒.呢个翼板牛牛味好浓, 肉质嫩又多汁, 无筋唔韧, 个皮都算脆脆地既, 起码唔会好林.跟住到个鳗鱼, 鳗鱼比较薄, 炸完出黎食好似无左鳗鱼既味道, 可能鳗鱼都系就咁食好D, 但都OK的.
用餐时段