2014-06-17
我今日经过商场, 见到佢开左间新的. 唔知佢系未刚刚开. 见到佢跟坑口唔同. 坑口个间好多人. 摆野又乱. 又冇人执返好. 呢间宝林新都城. 环境干净, 光猛, 地方够大. 一个店员, 时不时会整埋食物的排位. 冻柜又够温. 食物望下去很新鲜. 我买左合鳗鱼卷. 鳗鱼卷的鱼唔算少. 有鳗鱼味. 唔鯹. 饭虽然雪住, 但唔干, 仍很软.紫菜系过气左. 但唔会un到扯唔开. 咬得开的. 一合都10-12小卷. 我食得快点. 冇数.^^ 食到落肚, 舌头仍留有少少醋味. ^^整体上. 我会再帮衬 它有其他寿司望落去都很新鲜. 至于卫生程度,. 暂时只见外观是企理的. 食物质数有待日后才知. 食完又冇事㖞. 始终做好包装至运送过来售卖, 都会有一定风险. 皆因现在天气很热. 服务员虽然得一个. 但态度好. 她会自动比我酱油. 唔洗问. 细心的.
冻柜又够温. 食物望下去很新鲜.
食到落肚, 舌头仍留有少少醋味. ^^
整体上. 我会再帮衬 它有其他寿司望落去都很新鲜.
细心的.