餐厅: 元気寿司 (淘大商場2期)
资讯:

2017-06-16 580 浏览
难得今晚可以同妈咪行街及食饭,地点拣了淘大商场,贪够交通方便及多野买, 由于系会员可以遥距取票, 预返时间拎定飞, 到差不多号码时就过返去等, 时间真系啱啱好 !拎住几袋, 我地想要卡位, 虽然2个人但职员都好好比我地坐, 之前收到电邮会讯有新产品, 一于都去试。牡蛎日式豆孔汤乌冬 $32我地一人一碗, 汤好重豆乳味, 我地饮晒成碗汤, 比起之前乌冬系细碗左, 但乌冬依然弹牙, 不错的选择仲食左以下寿司 :墨鱼软骨 $17酱汁较多所以盖墨鱼味玉子寿司 $12蛋汁好甜, 不错不错。吞拿鱼寿司 $19较喜欢少筋, 因为好易黏牙灸烧辛辣三文鱼腩 $10三文鱼腩够肥美, 加上有少辣酱,蒜蓉粒及沙律酱, 配搭一流。左口边鱼寿司 $12鱼油真系好香, 每次都会点。咖喱三文鱼奄列寿司 $19新产品, 外表精致, 不过奄列内有咖喱, 成件放入口, 感觉就奇怪, 但可以一试。元气真系可以保持一贯水准, 难怪捧场客咁多啦 ! 而且不时有新产品试, 真系唔错呢 !

牡蛎日式豆孔汤乌冬 $32

仲食左以下寿司 :
墨鱼软骨 $17
酱汁较多所以盖墨鱼味
墨鱼软骨

玉子寿司 $12
蛋汁好甜, 不错不错。
玉子寿司

吞拿鱼寿司 $19
较喜欢少筋, 因为好易黏牙
吞拿鱼寿司

灸烧辛辣三文鱼腩 $10
灸烧辛辣三文鱼腩

左口边鱼寿司 $12
鱼油真系好香, 每次都会点。
左口边鱼寿司

咖喱三文鱼奄列寿司 $19