2019-07-30
1901 浏览
依排某银行信用卡做紧套餐价六折优惠~~梗系要试下平时人均都差唔多三百既北京楼套餐价$798包两个前菜,五个送,一个羹再加两个迷你冰皮,未计加一同茶费,小食费因为唔系碟碟送都有影相,同埋好多时候食左一半先记得影,份量系好足够起码五至六人食都一定饱肚海蜇头好爽已经有d 接近硬身,味道得少少酸调味再加番少少辣应该会惹味d酱蹄片无影相,有成六薄片,少少酸辣,唔会觉得好肥,反而味道层次丰富d,好好食海皇燕窝羹,食唔到燕窝。。。d 料无乜。。味道好普通茶树菇煎鱼方 本身有四旧,张相已经食左一旧,依道菜系成个套餐除左片皮鸭 既第二好食,味道唔会好浓,鱼质感都好滑,但应该系急冻鱼,所以都无乜鱼味炒虾球,每旧虾都好大旧,口感都好爽硬身,味道咸左少少,系成个套餐第三好食翡翠苗 d 苗好老身。。。好似食紧草终于到重头戏片皮鸭都系一贯甘好食,同埋块饼片真系够薄身又唔系痴埋哂仲有小笼包无影到相,四个一笼~~皮薄馅靓上面甘多野其实已经食到好饱,因为我地只系三个人黎食。。。所以好多野都食剩左冰皮无食到拎走~~就系平时美心迷你两粒装,我地系芒果味,唔知系随机定fix 左味道三个人计哂埋单系九百几,如果六个人食人均大约
梗系要试下平时人均都差唔多三百既北京楼
海蜇头好爽已经有d 接近硬身,味道得少少酸
调味再加番少少辣应该会惹味d
海皇燕窝羹,食唔到燕窝。。。d 料无乜。。味道好普通
茶树菇煎鱼方
翡翠苗 d 苗好老身。。。好似食紧草
终于到重头戏片皮鸭
都系一贯甘好食,同埋块饼片真系够薄身又唔系痴埋哂
仲有小笼包无影到相,四个一笼~~皮薄馅靓
三个人计哂埋单系九百几,如果六个人食人均大约百几蚊,其实以北京楼价钱黎讲都抵食,但唔系全部送水准都甘高。。。