2021-04-06
我本身睇到个评价,又好想食dry aged我就揾下揾下揾左黎呢到如果你真系好想好想食dry aged 既话呢😏叫左个sharing menu for two, 见啲人话个汤好正,好好饮点知个蟹龙虾汤汤个色水系唔错既,饮落去就唔算太重味Tuna steak 就系将啲本身可以软林林既野整到条边硬哂咁放落口, 芒果抢左成个味味, 净试个tuna steak 其实淡而无味口感? 仲辛苦过咬香口胶🤣蚝入面既波菜系几出色唔识较返打横我本身唔食熟蚝一试之下又几特别 个波菜咸咸地好得意鹅肝over cook 左啲 夹落个蛋到又系咪可以去到个阵油腻呢, 见人见智啦蚬同龙虾都唔错既如果食哂啲蚬之后净系试个汁 会有啲似蕃茄薯仔汁咁 但夹埋一齐食又无啲咁既味架呙! 同埋啲蚬都啖啖肉 唔错龙虾就唔会话太差, 不过见到中间有啲深绿色野, 但明明只龙虾系焗完, 都可以有生既虾膏出现,有惊喜 (呢碟系我对面个个食, 无相, sorry)但个牛扒真系败笔 Dry aged 黎讲都算难咬 煎系煎到好靓呀, 入口就还好啦结论系,呢一餐唔可以当西餐咁食, 要当食地中海菜咁食,呢个餐厅既地中海菜特色就系将软野变un/硬。 门
我就揾下揾下揾左黎呢到
如果你真系好想好想食dry aged 既话呢😏
叫左个sharing menu for two,
见啲人话个汤好正,好好饮
点知
个蟹龙虾汤汤个色水系唔错既,饮落去就唔算太重味
Tuna steak 就系将啲本身可以软林林既野
整到条边硬哂咁放落口, 芒果抢左成个味味
, 净试个tuna steak 其实淡而无味
口感? 仲辛苦过咬香口胶🤣
蚝入面既波菜系几出色
唔识较返打横
我本身唔食熟蚝
一试之下又几特别 个波菜咸咸地好得意
蚬同龙虾都唔错既
但个牛扒真系败笔
结论系,呢一餐唔可以当西餐咁食, 要当食地中海菜咁食,呢个餐厅既地中海菜特色就系将软野变un/硬。 门口都睇到佢拎黎做dry aged d 位唔算太靓, 甜品还好啦都唔值得影了🤣
要$1500 既, 我会食其他野.....