2019-08-29 220 浏览
今日老公揸车上山顶, 对上一次黎𠮶阵凌霄阁仲系新起嘅👩‍👦. 可能比较早到, 都唔会太迫人劲舒服. 揾地方食lunch, 望上楼上好似好大好新嘅37Steakhouse, 仲有Lunch Set添.>Lunch set前菜+主菜+甜点各拣一款, 款款都非常吸引.>餐包Dip橄榄油, 感觉好优雅呢! Server放餐具杯碟极其讲究👍🏻. 爱饮sparkling water嘅朋友li度都有serve的.>白酒忌廉汁煮澳洲蓝青口(+HKD48)连壳蓝青口以白酒忌廉汁煮得非常入味, 好易离壳食材劲新鲜, 忌廉汁充满鲜味, 真想不顾仪态地饮埋🤫.>美国特级西冷•日本饭配照烧汁黎到Steakhouse当然要品尝牛扒吧! 毫不犹豫拣USDA特级西冷, 五成熟最啱我喜欢有点腍嘅口感, 肉汁煎封得好好, 食落完全无筋, 厨师细心切好一片片. 珍珠米粒粒胀卜卜, 份量for一个人刚刚好.>杂莓鲜果挞mini而精致嘅甜品, 系一块圆形脆脆上面铺满蓝, 红, 黑莓, 士多啤梨, 香梨条仲有一小球berries雪芭, 够唒天然.

餐包

白酒忌廉汁煮澳洲蓝青口(+HKD48)
白酒忌廉汁煮澳洲蓝青口

澳洲蓝青口