2010-01-25 35 浏览
特登上左慈云山食意大行野, 向坑口食过, 但因次次都要大排长龙, 所以无咩机会食, 但呢到唔知系大d 既关系, 门口虽然多人, 但等得唔耐,十五分钟到就有位, 坑口个间系要mark 名,呢到就俾飞仔, 分2,人4人同6 人台,可能咁样又会快d!我地今次试左.......砚肉蕃茄汤意粉$26,砚肉都几多, 但味道比较淡, 浓味少少会好味d。野菌汉堡扒$32, 其实只可以叫冬姑黑椒汁, 因为只系冬姑, 没有什么野菌, 汉堡扒都几多肉汁, 几好食, 但佢只煎蛋真系唔得好, 唔知点解可以硬到好似假蛋咁, 就咁咬系咬唔开嫁啰, 食落仲好似食橡胶咁, 好难食, 隔离台都笑呀!芝士火腿沙津$28, 都系凯撒沙律比较好食, d 芝士无芝士味既!香蒜唔知咩烤包$12, 呢个系次次黎都要食, d 包好软熟, 好香蒜容味, gd~呢个真系好抵食!呢到d 野食平均都系廿十几, 三十蚊, 好抵食! 咁质素一定唔系top啦, 但不过不失!仲有佢地唔洗加一, 所以预左无服务嫁啦!!
我地今次试左.......
仲有佢地唔洗加一, 所以预左无服务嫁啦!!
2010-01-24