2007-11-10
哗,望一望呢间野既食评我占左三个,唔通真系去得太多?自上次等左成年都未有野食一怒走人之后,今晚本来想去其他地方食串烧不过大排长龙,左行右行下同伴说不如俾多次机会泰好味,好啦﹗试多一次﹗呢度都令我有几多回忆,所以其实我都几钟意来,人真的少了,上次星期六去要排队的,今日竟然唔洗等﹗点了虾刺食、鱿鱼沙律、辣椒炒牛及咖哩蚬虾刺食依然是必食推介,好肥美好有口感,35蚊全香港应该拉唔到呢个价钱食到生虾了﹗鱿鱼沙律全力推介,好多鱿鱼,够分量亦超辣,食到要系咁饮水,叫时记住自己买支蒸馏水﹗咖哩蚬个咖哩做得好甜同香,味道大众化,叫多个蒜蓉包就用黎沾咖哩汁食一流﹗辣椒炒牛炒大了,牛很老,呢度0的肉类一向有呢个通病﹗见到呢度有0的改革,每张台都编左号码,食物上台都快左好多,条理左,0的待仔都积极左,所以再次推介比大家﹗口碑人传人,做得唔好好快多人知,要努力啊﹗
点了虾刺食、鱿鱼沙律、辣椒炒牛及咖哩蚬
辣椒炒牛炒大了,牛很老,呢度0的肉类一向有呢个通病﹗
口碑人传人,做得唔好好快多人知,要努力啊﹗