2023-10-20
出旺角食放题,兆万最多选择,呢间餐厅service 系我食过数一数二咁好。晚市2小时任饮任食$298,有13张点餐纸,上菜速度好快, 唔会漏单。前菜:裙边、皮蛋、豆腐上先,麻辣皮蛋好味。寿司一次过上:火炙左口鱼边、鳗鱼、花之恋。太肚饿点左好多款, 员工仲提我手卷要趁快食, 唔系紫菜会变软。软壳蟹手卷真系好好味👍🏻饭唔会太多, 软壳蟹又脆又多用, 配牛油果同蟹籽,紫菜可以咬得开。重点戏非刺身莫属, 超大盘配干冰,传统香港放题风格~ 刺身都好新鲜:三文鱼、油甘鱼、赤虾、甜虾、带子、希灵鱼、北寄贝、马刀贝。南亚风味: 辣酒煮花螺好惹味,份量只有四粒刚刚好。冬阴功汤加左好多椰奶、炒蚬串烧: 比目鱼有骨要小心、菠萝烧得刚刚好、牛舌&腩肉 好够味炸物:土匪鸡翼、鸡软骨、天妇罗(虾&茄子)一品料理:寿喜烧好大锅, 有牛肉,粉丝,娃娃菜,冬菇,鸣门卷,一定要share先食得晒。火锅已经食唔落, 食材有菜同海鲜,几健康。隔离庆祝生日, 员工都一齐送蛋糕为寿星庆生, 现场会插播生日歌, 仲有冲天蜡烛好特别。甜品有两个柜,另外仲有张甜品纸,冰糖雪耳同奶冻都好好味。 饮品好多选择,仲有几款热饮可以order,
前菜:裙边、皮蛋、豆腐上先,麻辣皮蛋好味。
寿司一次过上:火炙左口鱼边、鳗鱼、花之恋。
炸物:土匪鸡翼、鸡软骨、天妇罗(虾&茄子)
甜品有两个柜,另外仲有张甜品纸,冰糖雪耳同奶冻都好好味。 饮品好多选择,仲有几款热饮可以order, 试左雪梨茶,唔甜。