2017-09-03 433 浏览
见到新装修,开头都多人排队,谂住应该唔错吧。第一次去食晚餐夜晚9点零钟,叫乜都冇,油面冇米线冇河粉冇嗱沙汤底冇,唯有叫个鸡丝札肉米粉同海南鸡饭。鸡丝超少,米粉超少,成碗野既份量好似人地食剩倒埋一齐咁上。海南鸡又话出名,黎到得几块鸡,唔系个三种酱,我都食唔哂d饭。ok fine。我当系我迟黎食尾水。忍。第二次食下午茶,谂住俾多个机会你,试下常餐,实冇死啦。叫左沙嗲牛面,蕃茄肠仔通,牛乳炒蛋。黎到碗面涨哂,又话牛乳蛋,少少奶味都冇,又唔滑。食到我火都黎。今晚落大雨,路过见到冇乜人排队同埋见时间仲早,心谂俾多最后一次机会你。入到去,叫个嗱沙渗渗,同埋铁板餐,叫多杯芒果果茶。点知真系忍够了。嗱沙40元,份量少到离谱,一包出前一丁既份量都冇。汤底暖偏冻,我夹左两次碗面就见底。铁板餐我叫杂扒,鸡皮厚,食到尾鸡同猪扒都唔系全熟。我刚刚食完即刻返黎留个record。听日有乜肚痛都可以知道食左乜野出事。我第一次食野食到咁兴,我从来唔写食评,我都要上黎reg个新account去写。觉得我系打手既可以自己去食下。上面d食评仲话好食个d究竟收左几多钱?不吐不快上。餐饭食左$106我而家要煮杯面,食完好似冇食。
见到新装修,开头都多人排队,谂住应该唔错吧。

不吐不快上。餐饭食左$106我而家要煮杯面,食完好似冇食。
2017-09-03