2022-11-26 254 浏览
满屋料理之前试过佢既铜锣湾店,觉得性价比够晒高,之后一直都未有机会再食,原来大埔都有一间!一于同同事食多次先~以QR code 点菜,大家都可入自己钟意食的,见到岩就加加加!特登为左食buffet 而食少d lunch,点完野食又未上得菜咁点算好呢…﹖好在佢有d 炸物同冷盘野好似辣味螺肉呢d 摆晒出黎,医住肚仔先最为不过。首轮刺身永远都是美美的… 大赤虾超大只,油甘鱼又够晒滑腻肥美,而且样样都无话俾餐厅扣数,足料无欺场,要俾个赞!相比起刺身,寿司就系细细旧的,手卷都系迷你既,唔会话食白饭都食到饱咁。香芒吉列虾卷有住上面酸甜、下面松脆两种口感,双重芝士鳗鱼卷酿左一大旧芝士系里面,芝士控必食~ 另外蟹膏蟹肉手卷味道都唔错。试埋d 热盘,炒尤鱼须充满咸香,同鸡软骨一样都系送酒一流。个人觉得盐烧牛舌比牛柳粒好食d,牛柳粒略嫌有小小un… 不过估唔到日式放题都有花胶食,佢系用饱汁去烩煮,感觉上品~ 黄金扇贝之前唔记得食过出面边间放题好酸的,呢度就刚刚好,够晒惹味。甜品时间!佢有一个甜品柜啦,都系一般常见既自助餐甜品。你可以试下佢个和果子,大大粒烟烟un un 有住红豆既浓甜,又或许试下豆腐花,简

炸薯角
冷盘

刺身

相比起刺身寿司就系细细旧的,手卷都系迷你既,唔会话食白饭都食到饱咁。香芒吉列虾卷有住上面酸甜、下面松脆两种口感,双重芝士鳗鱼卷酿左一大旧芝士系里面,芝士控必食~ 另外蟹膏蟹肉手卷味道都唔错。
卷物
手卷

炸尤鱼
鸡软骨
牛舌
牛柳粒,花胶
黄金扇贝

甜品时间!佢有一个甜品柜啦,都系一般常见既自助餐甜品。你可以试下佢个和果子,大大粒烟烟un un 有住红豆既浓甜,又或许试下豆腐花,简简单单,少少清淡既甜也好。
甜品
刺身