2018-12-10 328 浏览
行开沙田谂唔到有咩好食 突然想起好耐冇食过euro gogo 就去左食 沙田呢间系火车站上面个商场到 都几近 唔洗揾路 上到去眼见位置都唔多 坐满晒人 呢间要系出面排队等位 唔洗自己揾 睇下menu 哗 加价加得劲快又加得多 😨等左阵终于有位 叫左个菠菜汁龙利柳阔条面 因为之前食过份量得好少所以转咗做意粉 感觉上好似多啲咁 晏昼就有餐跟咗个蒜蓉包跟住加$8就一杯冻嘅忌廉朱古力 另外仲叫咗蜜糖鸡翼 呢间铺头全部都系用即弃嘅餐具好唔环保嘢食又等得耐 等左差唔多四五个字先有嘢食我见隔离枱又系等个Pizza等到唔耐烦 但系啲职员成班系到玩 要人地催左几次先有 到我个意粉嚟到佢系用锡纸兜嘅 个职员兜野掷落嚟 大佬丫 我有个小朋友系到嫁 辣亲点算 个意粉又咸 蜜糖鸡翼冇蜜糖 得啲油系到 呢间野真系越做越差 咁嘅价钱咁嘅服务真系俾钱买难受
等左阵终于有位 叫左个菠菜汁龙利柳阔条面
因为之前食过份量得好少所以转咗做意粉