2021-02-24 860 浏览
今日同班朋友去咗食lunch.员工态度真系极之差又冇礼貌又冇讲清楚所有嘢. 依家要du个安心先入得去餐厅,我就冇download咁既apps,就预咗要填纸登记. 跟住收银𠮶度又排晒长龙,第一次去食就以为要排队落咗单先揾位坐。我哋四个人,我同其中一个朋友谂住入去揾咗位先再出嚟排队买嘢食,个店员就劲大声向全间舖头讲: “点解你可以直行直过要登记㗎小姐! 睇住你直行直过啊!!”第1你啲指示冇写清楚,冇讲到原来堂食可以直接坐低叫。第二 冇将登记填资料嘅位置放大亦都冇职员睇住安排秩序第三 用咁恶劣嘅态度同客人讲嘢真系不知所谓 就算有人唔记得填都唔应该用咁样嘅态度同语气讲嘢!仲要全间舖头嘅人都听到望住我哋🙄🙄🙄 嘢食多数唔使讲啦价钱又贵 服务态度又差 系全部店员都态度差! 冇一个系有礼貌!落单嘅时候:点啊要咩? 摆晒个不满样俾我哋睇冇比餐具我哋 问佢攞又好似我哋吹佢咁🙄 餐具又污糟😕啲食物质素又普普通通 啲食物又唔够热 d肉又老晒 。原本一直都好想食荃湾𠮶间打经历完湾仔呢间之后从此以后都唔会再食呢间餐厅。冇谂过依家啲人态度可以咁差

第1你啲指示冇写清楚,冇讲到原来堂食可以直接坐低叫。
第二 冇将登记填资料嘅位置放大亦都冇职员睇住安排秩序
第三 用咁恶劣嘅态度同客人讲嘢真系不知所谓

嘢食多数唔使讲啦价钱又贵 服务态度又差
系全部店员都态度差!
冇一个系有礼貌!
落单嘅时候:点啊要咩? 摆晒个不满样俾我哋睇
冇比餐具我哋 问佢攞又好似我哋吹佢咁🙄 餐具又污糟😕
啲食物质素又普普通通 啲食物又唔够热 d肉又老晒 。

冇谂过依家啲人态度可以咁差