2024-09-01 83 浏览
Lost stars之前喺大角咀店嘅时候已经好受欢迎. 更系少数有live Band表演嘅餐厅🎤最近搬嚟K11 Art mall. 装修一贯维持之前嘅风格. 迷人嘅灯光配上醉人嘅音乐.型格得嚟好舒服. 依然有live brand嘅舞台. 逢星期五六日就会有live show. 可以嚟享受一下充满音乐嘅周未聚会首选一定要叫佢嘅dinner set. $288就有餐汤、牛扒同埋红酒. 真系好抵食餐汤系南瓜汤. 香甜浓厚牛扒系8安士烤新西兰肉眼. 5成熟焦香嘅外表包住粉嫩嘅肉质. 肉味浓郁底下嘅日本南瓜亦都烤得好香甜🍴日本刺身带子双色面双色意粉挂汁有咬口. 明太子忌廉汁香浓惹味. 加埋蟹籽口惑更丰富日本带子轻轻煎香两面. 鲜嫩香甜🐟香煎比目鱼柳鱼皮煎得香脆.鱼肉嫩滑带有淡淡奶香味令人一啖接一啖食唔停下面嘅华尔道夫沙律新鲜爽脆高质嘅嘢食伴随着轻快舒适嘅音乐. 令到我喺放工之后享受到一餐舒快嘅晚餐相信有live music表演嘅时候气氛会更加好. 我会周末再嚟感受一下呢度嘅气氛🎶

餐汤系南瓜汤. 香甜浓厚
牛扒系8安士烤新西兰肉眼. 5成熟