2004-02-21 3 浏览
首先update番D资料先;呢度个电话系:2885-9991,营业时间系:上午7:00至晚上10:00;唔该Openrice改番佢o丫,thanks!其实呢度个老细以前向康怡街市搅茶记;果度依家变o左百佳,佢就搬o左o黎康怡美食广场。最初呢度一间系来记,一间系新来记;通常我地一座低,两间店o既waiter即刻以极速飞奔过o黎俾菜牌争生意,场面都几搅笑。依家来记个舖都已经变埋新来记,厨房大o左;除一般茶记小食同炒粉面之外,连生滚粥、烧味、汤粉面都有得食,晚市仲有小菜添,有D大排档风味,选择都唔少。午市多数会食佢个茶餐,$25包一个单拼公仔面(default系福字面o黎o嫁!),配火腿奄列牛油方包同饮品。又或者可以试下午市套餐,通常系炒粉面,都几够镬气。仲有,呢度o既规矩系先俾钱后食o野,都几奇怪~~