其实我本身系想比差评,因为个卷真系超级超级难食😮‍💨但系我本身系pret嘅fans, 都系决定唔好去到咁尽😢我食咗pret大大话话都1x年,由初初出嚟做嘢系中环地铁站出口,朝朝买个新鲜出炉牛角包,配返杯佢哋嘅咖啡。去到转咗工,喺九龙湾成日去食晏昼。每逢圣诞节仲会食佢嘅特色三文治!基本上所有沙律我都试过,热卷嘅话就钟意食肉丸,冻卷就牛油果松子卷🥰但一路以来我都冇试过呢个北京烤鸭卷。。。今日心血来潮谂住试吓啦,点知就出事了!!!!!好难食。。。入边有肉,通菜同埋红椒,通菜同埋红椒食落浸味似overcooked, 个味直情变晒。。。可能系个暖柜到放左好耐?通菜食落好似苦苦地,红椒变味好古怪。。。我想像唔到哩个系pret 出品🥲🥲🥲总之就系好难食,我食咗两啖就掉咗了同朋友讲起,佢话以前食过北京烤鸭卷系唔错嘅,可能我呢个系个案?😮‍💨

今日心血来潮谂住试吓啦,点知就出事了!!!!!