2018-08-17 132 浏览
假日惊喜「小茶堂」💓💓 😱新体验。浓味黑糖珍珠❣️ 现时火红IG 台式饮品,重有小山园抹茶🍵成功吸引到我😍抹茶控必试💚👉🏻「小山园抹茶🍵鲜奶$25+黑糖珍珠$4✅」👉🏻拎上手觉得好开心呀❣️层次分明!珍珠都不小,岩哂我烟韧控😋😋👉🏻饮前要大力摇,因为黑糖系底!摇完中和只色好开心😃👉🏻叫左半糖,入口好浓既抹茶味,而且有回甘,奶既比例撞埋黑糖岩岩好,好惊喜! 👏🏻👏🏻👏🏻👉🏻啜埋个黑糖珍珠,珍珠好有咬口,系属比较弹牙果种💓劲重黑糖味呀😘😘😘👉🏻叫左半糖,刚刚好✌🏾不会太甜❣️因为珍珠本来都较甜😝呢个gimmick I like🤤👉🏻个人认为呢杯系近期台式饮品热既出色之作‼️➡️性价比高‼️must encore!!💓💓暂居CP king!!!👉🏻好多人,但又唔系等左好耐😍😍—�—�—$25+$4 (🍵and 珍珠)小茶堂 TeaDays
小山园抹茶🍵鲜奶

👉🏻「小山园抹茶🍵鲜奶$25+黑糖珍珠$4✅」
👉🏻饮前要大力摇,因为黑糖系底!摇完中和只色好开心😃

暂居CP king!!!

👉🏻好多人,但又唔系等左好耐😍😍
—�—�—
$25+$4 (🍵and 珍珠)
小茶堂 TeaDays
小山园抹茶🍵鲜奶