2021-11-13
Classic al day breakfast 经典全日早餐$95 个all day breakfast 有迷你贝果、大啡茹、烟三文鱼芦笋卷、茄汁豆、烟肉、猪肉肠同埋牛油果。当我见到有bagel 嘅时候都有啲小惊喜,冇捻过有。佢个 bagel 整得好好果呀,佢有加热过,所以食落去个bagel 嘅皮系脆嘅然后个包里面系有阵caramel 味!你地会见到有两种酱,应该系sweet mustard & mustard seed 同埋鸡蛋沙律酱。但系个mustard 唔会太辣,同bagel 好甲。个大啡菇整得都好好,食嘅时候个菇仲有啲汁锁住左,唔会好dry。不过个all day breakfast 嘅beacon 就煎得有啲干啦。(餐汤)南瓜蓉汤佢个汤好好饮呀,啲红萝卜呀,洋葱粒呀同南瓜打到成蓉好creamy,而且饮落去系冇渣架。个汤有淡淡嘅甜味,好适合食个正餐之前饮。跟餐仲有杯野饮添!整体都觉得几好,有正餐、汤、同野饮。成个价就系$95,然后都由1点几坐到2点几3点。
(餐汤)南瓜蓉汤