2021-10-03
Yeah 比我揾到一间任点任食点心嘅酒楼呀🤩原来佢唔系净系点心㗎㖞,炒粉面饭粥都有,真系好周到呀👍78蚊计埋加一100蚊都唔使抵食我真系点咗好多点心㗎😋但每样点心份量好少,我谂系可以比我地食多d不用款式嘅点心挂😅特别在佢有怀旧点心有鹌鹑蛋烧卖🥚猪润烧卖呢d点心呀🤭唔使入元朗先食到啦怀旧系列鹌鹑蛋烧卖同埋猪润烧卖两个都好好味呀😁一咬食落去食到粒鹌鹑蛋“好正”呀👍睇下👍仲有口水鸡真系辣辣地好有四川风味㖞👍牛柳粒软淋淋好味呀👍椒盐鱿鱼须我嘅至爱呀😁 奶黄薯枣同埋炸云吞真系好好味呀😉奶黄薯枣我要Encore添呀🤭小晶虾饺d虾🦐都唔细架、鲜虾菜苗饺d皮好薄、烧汁牛柳粒虽然细细碟但系牛柳粒😋真系好好味㖞😂百味炸豆腐脆卜卜好好食义烧包细细个啱晒、 葱花虾肠好滑架、 豉汁凤爪、 马拉糕、 桂花糕,仲送咗两碗灌汤饺好耐冇食过啦 ,出面仲有得攞甜品芋头西米露唔太甜正👍出面仲有个自助形式嘅酱汁豉油自己拣,仲有蛋花汤,所有汽水橙汁仲系任饮添呀只系任饮任食得个半钟时间好短临到最后尾𠮶十五分钟就拉last call😅净返𠮶十五分钟送得嘢嚟要即刻食呀😁因为啲员工已经开始收枱同埋叫我哋快啲食因为要清场地个时段啰😑😑