2022-08-17
「酉是酉胡」每次经过都觉得佢个名好古怪,好似将个字拆开左咁,完全唔识读,不过一见就会记得佢,太特别。因为个名好怪所以一直无试,今日无啦啦想试下🤔基本上食物既相都几吸引。$58一个餐包埋台饮其实都ok抵食。⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯咸香干拌面刀削阔面 配台风盐酥鸡 $58实物无张相咁靓,不过睇落都唔差既。个捞面味道ok啦,正常味无咩惊喜,个鸡炸得几好。⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯台南担仔面拉面 配盐酥花枝丸 $58担仔面个汤有少少似云吞面个汤底?!拉面系拉面味🤔正常普通不过不失。个花枝都系普普通通咁。⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯跟餐野饮茉香珍珠奶茶(冻)少甜原味珍珠奶茶(冻)跟餐系细杯,想要大杯可以加$3。我觉得细杯呢个份量刚刚好,唔错。好少跟餐珍珠奶茶唔洗加钱,赞茉香珍珠奶茶 🧋好味,值得推介茉香个味系我中意既茶底,珍珠软硬甜度刚好,不错原味珍珠奶茶 🧋我个人唔太欣赏,因为茶底用左锡兰红茶,个人唔太中意锡兰个味做珍奶,所以麻麻地。⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯整体黎讲附近无咩台湾餐厅,想坐低食下台湾野饮台饮都系唔错既选择。味道唔差只系无咩惊喜,正正常常咁,价钱都ok抵食,都可以有下次,茉香珍珠奶茶几好。不过铺位细左啲,啲位迫迫地咁。
咸香干拌面刀削阔面 配台风盐酥鸡 $58
台南担仔面拉面 配盐酥花枝丸 $58
跟餐野饮
茉香珍珠奶茶(冻)少甜
原味珍珠奶茶(冻)
茉香珍珠奶茶 🧋好味,值得推介
茉香个味系我中意既茶底,珍珠软硬甜度刚好,不错
⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯
不过铺位细左啲,啲位迫迫地咁。
以下系餐牌: