2019-05-24
好唔掂!入去前话要排队,book 左排队又唔系入先,我妈六十几岁坐都冇得坐得左20分钟,但有堆师奶好似识既就入左去食住先,好奇怪,入到去要先付钱后入坐,好似快餐店咁,2人当然想坐2人位,个载帽瘦矮矮的男职员话2位要坐圆枱,我话老人家要坐近啲拧野食,佢都唔理,带去圆枱(唔近食物区),拧完一碟野食,返到泥,见一枱6人咁坐,好迫,但之后walkin后入的人就可以坐左2人枱,book都冇意思,系入到场咁解,中型折合圆枱同去canteen饭堂冇分别啰,感觉好差呀,啲野食好少,冻饮得柠檬水(柠檬加水加冰)同唔知咩汁,稀到好似水咁😤😤😤第日即刻去尖沙咀一间出名的素自助餐补返,都系$88,坐得舒服又好食好多,佢抄人都抄得似啲丫