2018-05-29 247 浏览
之前都有好多post都系话呢个女人不知所谓,如果我有睇post我唔会黎啰🤬其实我食开尖东𠮶间,由佢地开店开始帮趁。今日途经红磡就食呢间唔使谂,间野无乜人,入去见到好耐之前喺尖东𠮶间𠮶个女人(果时可能刚刚开态度仲好好)。我自动波去收银处落order,我见个女人整紧野饮我就得一等,企左系到一阵先话唔该,佢完全冇谂住理我,我问系咪唔系佢落单。刚刚有个熟客行埋黎同佢讲byebye,佢即刻停晒手上工作行埋黎近收银位同啲熟客吹左几句,都系唔答我。我见佢行左埋黎我再话唔该落单,佢西住面话唔通放低晒啲野啲帮你落单咩?但都系唔系帮我落单架又行返埋去整佢杯野饮!哗⋯⋯我心谂你连叫人等等都无㖞,我即刻想走,如果唔系我朋友无力行唔想再揾地方食饭,我走咗啦。我强调我由头到尾都好有礼貌唔该前唔该后架野食几好都死架,咁巴闭,我唔会再黎啰。

野食几好都死架,咁巴闭,我唔会再黎啰。
2018-05-13
  • 西面女人