屋企附近新起嘅大厦the wellington,我呢个食家一直想八下呢到有乜好食,咁啱七夕,老公想食扒我又想食mussels,呢到就fits哂~环境装修得好好,好western; 七点未到已好多人,前面一排happy hours时段;我地dinner想静d所以被安排入面房~老公个steak & fries $375, 个扒grilled得好香好有炭烧味,配埋个松露牛油更加正!! 但side dish嘅salas嘅汁我唔太钟意~我个mussels 1/2 kg $225,但因我至爱同两个人食所以咗1 kg $375,都ok两个人够食,佢有好多只汁,拣咗个white wine汁,味道不太出,但d mussels几大只~ 我地两个个side dish都有薯条,好脆好味~叫错两柸可乐,好失望咁贵但俾机禁出黎嘅无气同好似沟稀咗~Dessert menu见无乜特别,所以无叫~Overall, very nice!! 个steak值得再encore!!!

叫错两柸可乐,好失望咁贵但俾机禁出黎嘅无气同好似沟稀咗~

Dessert menu见无乜特别,所以无叫~

mussels 1 kg $375,都ok两个人够食!!
2015-08-20
mussels 1 kg $375,都ok两个人够食!!
  • Mussels
  • Steak & Frites