2018-10-11
今日系我既生日,男友带左我来呢到庆生,呢到个境好靓呀,里面灯光暗暗的,都几浪漫,8点钟还有钢琴师演凑,都几relax我地叫左个2人set, 一落完order就上脆片同餐包,脆片几脆口,餐包就硬硬地Smoked Fish Platter - Sardines, Swordfish, Trout Fillet头盘系烟熏沙甸鱼,剑鱼同鳟鱼柳配红椒芝士粒,d鱼咸咸地都几好食Cream of Pumpkin with Crabmeat南瓜蟹肉汤都几多蟹肉,好cream好滑Charcoal Grilled Half Live Boston Lobster炭烧波士顿龙虾好有鲜味又够juice,好好味呀Charcoal Grilled 7oz U.S. Sirloin Steak碳烧7安士美国西冷牛扒,叫左7成熟,d牛扒好淋又唔干身,好好味到甜品嗱,见到有我个名呀,thx男友预先叫餐厅写我个名系上甜品呢个时间,钢琴师突然演奏生日歌 谢谢安排餐茶叫左2杯柠水,味道都是柠水味,冇特别总结,环境好靓, 野食好正, 正评
南瓜蟹肉汤都几多蟹肉,好cream好滑
炭烧波士顿龙虾好有鲜味又够juice,好好味呀
到甜品嗱,见到有我个名呀,thx男友预先叫餐厅写我个名
系上甜品呢个时间,钢琴师突然演奏生日歌 谢谢安排
餐茶叫左2杯柠水,味道都是柠水味,冇特别
总结,环境好靓, 野食好正, 正评