2024-07-22
如标题一样 个椰子鸡鸡汤真系好好饮好搞笑 明明重点系火锅同埋肉 但系我同朋友真系对呢个汤底赞不绝口 嚟过两次都系点台北𠮶个餐出边啲小食有冇增加发现唔太重要 第一次去落咗肉之后先发现个汤超好饮 俾好多肉浸过嘅汤 我同我朋友都一人一碗喺度饮….到最后食咗几多肉完全唔知道 反正个汤饮系唔少 第二次醒目咗 带咗个唔同嘅朋友 立即劝佢唔理三七二十一 每人先饮一碗果然也迷上了 究竟佢个汤系点样做咁好饮 都系讲吓啲肉先 其实食唔出有咩分别第一次佢冇饮到佢嘅自制饮品 𠮶时去晚市见唔到有 第二次去午市发现了 试过偏甜还好 佢嘅盐水鸡真系非常之咸(唔好意思虽然我知道佢会系咸)我个朋友话个卤肉饭唔错 (我冇试过(一直饮汤)) 反正椰子鸡汤是你的最佳选择 麻烦请试吓佢(其实我本人算系放题嘅卫生检测体质 每次间放题会唔会可以有第二次嘅光顾 就可以睇吓我有冇肚疴 暂时呢一间系我食过两次都没有肚屙 所以非常之开心 🤓)
我个朋友话个卤肉饭唔错 (我冇试过(一直饮汤))
反正椰子鸡汤是你的最佳选择 麻烦请试吓佢