2023-08-19 63 浏览
落单后服务态度都感觉不太良好 5个人叫左4个dinner set,全部头盘都好酸,一款食物一食落口就有唔同味分开晒甘出,完全唔系夹既感觉。-牛他他好酸 完全无特显个牛味-鹅肝还好落单后店员讲左今日个餐汤(唔记得汤名 听落似白汤)见隔离枱都系过左3分中 另一店员行过黎话餐汤系蕃茄乜乜乜汤,其实都无乜所谓,可能真系卖晒,点知个汤饮落口,阵味好难顶,我形容为平时自己系屋企煮意粉倒出黎个种即食意粉酱甘,劲难饮,饮紧酱甘,好差。条鱼唔错,鱼Main叫左1牛1鱼2款意粉,意粉个汁比较杰,唔太识评论,意粉偏硬,重点系两个意粉个烟韧程度完全唔一样,我地私下讲左一句,真系一句甘硬既,之后散叫左个意大利饭,店员提醒我地个饭系硬既ok呀可?我地当然ok,其实唔系第一次食意粉同意大利饭,意大利饭系偏硬个个都知,但意粉我谂唔明。。。个牛好食,有手信😂😂😂-好处系份量唔错-性价比❌❌讲服务质素意乜屋食得舒适-个汤好好好好难饮埋单2300左右 如果有服务态度的话包容都多d
落单后服务态度都感觉不太良好

2023-08-17
庆祝纪念
生日
  • 法式牛肉他他
  • 海胆酱手打意粉,海葡萄,乌鱼子
  • 日式酱油渍溏心蛋黄多士
  • 蕃茄忌廉汤