2021-11-23 304 浏览
早几个礼拜𠮶阵,我同男朋友已经去过谂住食,点知就摸门钉🤣🤣。然后咁啱今个礼拜又去咗尖沙咀,我哋就唔死心,就再去多次。今次终于俾我哋食到😙😙!------------------------------个舖头唔大,得三张双人枱。我哋亦都睇到老板系厨房嘅一举一动,几有feel。------------------------------我哋𠮶日系星期日嚟嘅,我哋七点几左右度,我哋等咗一张枱就有得入去。我哋同另外两位食客已经系𠮶日嘅最后两枱,因为卖埋比我哋之后,啲汤已经卖晒。然后老板就同我哋讲卖晒虾汤,得返金华火腿煲鸡浓汤同埋牛肋骨蕃茄浓汤。咁所以我哋就嗌咗各一碗。😋😋------------------------------金华火腿煲鸡浓汤roast beef伊面:个汤好浓,好重鸡味同埋金华火腿味,啲汤入面仲有啲金华火腿丝同鸡丝。个汤好饮到我差唔多饮晒啲汤😋😋!其实我本身唔系好食伊面,所以我觉得个伊面冇乜特别。而个roast beef就俾个老板烧到半生熟😍😍,所以唔会韧,但我哋个阵挂住食就唔记得影埋佢另一面🥲🥲。冇偷食到男朋友个碗牛肋骨蕃茄浓汤,所以我都唔知咩味🤣🤣🤣。但男朋友都系咁饮啲

冇偷食到男朋友个碗牛肋骨蕃茄浓汤,所以我都唔知咩味🤣🤣🤣。但男朋友都系咁饮啲汤,我谂应该都好好味。
想喺星期日呢啲公众假期食嘅朋友仔最好就早啲去喇!