2018-11-15 128 浏览
<D2 place有好味西餐 >😍其实上年都黎过呢间 食左佢野食觉得唔错 今日经过开荔枝角想食下西餐 就一个人上左黎酷厨 同之前一样 dinner set价钱经济 冇收加一 仲会有餐汤送 十分抵食😃佢既餐汤 周打鱼汤都几落足料 饮落好多鱼汤渣🐟 咸度适中 仲有个好软熟既焗面包 本身包冻饮 ❄而我就点左 加28 蚊既 cass啤酒 🍺🍴晚餐 香煎鹅肝拼澳洲牛柳 248 蚊 🐮🔥外表放得好靓 鹅肝喺上面 中间系牛柳 底下系薯菜💪🏻 鹅肝 未去到最肥美 但都充满鹅油 肉质爽滑 渗哂落底下既薯蓉🥔 薯蓉都好软熟 仲加上西兰花 青豆笋等菜 中和香肥腻感🥦🌿 而牛柳好够厚 点左五成熟肉质刚好 🐮 烟靭得黎 juicy牛肉味浓 最邪恶系切开 牛柳中间充满住黑松露酱🍄 味道香浓 同牛柳一齐食好滋味😍#牛柳 #鹅肝 #黑松露 #西餐 Score 平均分 <7.9/10>Taste 味道:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻Present 外观:👍🏻👍🏻👍🏻Decor&Hygiene 环境衞生:👍🏻👍🏻Value for $ 性价比:👍🏻👍🏻👍🏻Service 服务:👍🏻👍🏻👍🏻~~~~~

<D2 place有好味西餐 >😍

Present 外观:👍🏻👍🏻👍🏻
Decor&Hygiene 环境衞生:👍🏻👍🏻
Value for $ 性价比:👍🏻👍🏻👍🏻
Service 服务:👍🏻👍🏻👍🏻
~~~~~~~~~~~~~
#酷厨
荔枝角 d2 place 二期1 楼110 至111号铺
~~~~~~~~~~~~
2018-11-15