首先呢餐系生日饭,而且所有嘢系4个女仔嘅分量,真系眼阔肚窄,越点越多,最后系食唔晒首先讲一讲个环境啦,个环境好靓,有鸟笼咁,好清新,好适合影相,港女气息(褒义词)然后有惊喜嘅食物系 1.流心打啡菇,呢个系落错单但系意外惊喜嘅食物之一,原本系点大啡菇主食,点知原来仲有另外一个大啡菇个前菜我地冇讲清楚就上左呢个前菜,然后都几惊喜,好juicy,我系一个唔食生嘢嘅人,包括蛋,但系呢个咁样食我可以接受,不错2.猪腩西瓜三文治,呢个都好有惊喜,原本我觉得好奇怪,西瓜配肉食,但系冇谂过真系好惊喜,有d fresh之余肉味好浓烈,搭配得真系好好,一定要点3.芒果蟹肉牛油果塔,呢个意外好食,一黎蟹肉好新鲜,鲜肉芒果唔酸,甜甜嘅感觉搭配蟹肉个口感好特别,一定一定要一啖面头食到底,唔好分层食,因为分层反而冇咁好食,呢个都系必点!!最后觉得一般般嘅系牛扒同埋意粉,真系好一般,尤其个海蚬意粉,真系我地每人食左一啖就冇食,以为真系淡某某冇味,非常普通,可以唔好叫。最后总结,必点系猪腩西瓜三文治,芒果蟹肉牛油果同埋大啡菇,其他可以自己选择。
然后有惊喜嘅食物系
lips of an angle