2022-10-31 182 浏览
今日见到Godiva蛋糕有优惠,之前食过知好味就即刻买啦。但咁啱前面女士买新鲜面包,要切要等冻又耐左d。但等都唔系问题,问题系到我要了个蛋糕,佢放左喺枱,但要等同事处理另一位客人的付款问题。但蛋糕冇任何遮掩,附近几个人喺度,虽然有口罩啫,但总系觉得唔好。同店员讲,好唔可以入住盒先。但店员话,个盒反光。???所以呢?反光关事?佢咁讲我以为系要嘟个盒。点知到可以处理我个蛋糕时,佢只系㩒机。同个盒冇关系。再同佢讲,大概佢个脑唔系咁灵光,又重覆反光,又话咩我哋都想快d。我只系想未到我时,个蛋糕唔洗冇遮掩喺几个人面前啫。买个蛋糕,都要搞到人心情唔好。明明东港城𠮶间A1唔会咁,新都城呢间就咁差。差评给店员的服务。

我只系想未到我时,个蛋糕唔洗冇遮掩喺几个人面前啫。