(非会员)
终于都开番,个老板究竟知唔知饮咗三个月雀巢咖啡同星你一巴克咖啡系几惨!新舖大咗好多,咖啡依然咁好饮,我最钟意系最普通既热/冻咖啡,最易嗒真到咖啡味!因为饮完啖咖啡,口里面仲有d咖啡香系度longlong 吓, 呢..好似d人话饮红酒咁有回味!正!如果唔想饮咖啡饮上瘾,你最好唔好去!以前系旧舖比较细,通常都买外卖,而家间舖大咗,仲有d似pub feel(晚夜较到灯暗暗地),我地weekend晚成日都去𠮶个饮野,贪佢可以约埋班friend去饮野又唔洗去酒吧咁易饮到醉!我又钟意约咗人系TST等又未够钟,一个人ON居居,更系落去坐下,因为D staff好好倾,唔洗咁闷,有时撞到鬼佬老板仲可以练下英文添!