2020-02-06
#fafafoodblog #fafafoodblog茶餐厅 #fafafoodblog太子<好正既猪扒饭>今日去开太子揾野食 虽然满街口罩 但其实都要食饭😂朋友话呢间茶记虽然细细间 但食物味道好正 我就同佢点左同一样野 🍴葱油猪扒煎蛋饭 45 蚊 🥚🐖大大碟 劲多饭 跟朋友一样点左多葱油 d葱油好香 捞埋饭加 d甜豉油系好正 🌿 猪扒煎得适中 出面带 d香脆 原块大大年 猪肉保留 juicy咸度适中 加埋煎蛋 蛋身🥚 够滑 整烂佢漏哂汁 好味#猪扒 #猪扒饭 #葱油Score 平均分 <7.3/10>Taste 味道:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻Present 外观:👍🏻👍🏻👍🏻Decor&Hygiene 环境衞生:👍🏻👍🏻👍🏻Value for $ 性价比:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻Service 服务:👍🏻👍🏻👍🏻~~~~~~~~~~~~~#源发咖啡厅太子基隆街67 号地下~~~~~~~~~~~~#fafafoodblog #为食花太郎 #fafafoodblog太子=====================🙂温馨提示🙂Fb like左 page都睇唔到<
<好正既猪扒饭>
Present 外观:👍🏻👍🏻👍🏻
Decor&Hygiene 环境衞生:👍🏻👍🏻👍🏻
Value for $ 性价比:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
Service 服务:👍🏻👍🏻👍🏻
~~~~~~~~~~~~~
#源发咖啡厅
太子基隆街67 号地下
~~~~~~~~~~~~
=====================
🙂温馨提示🙂
Fb like左 page都睇唔到<通知>
若果大家想睇到多d唔同既美食
👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻
除左like 请做多一个步骤
[like] 左 👉🏻<追踪中/Following> 👉🏻<抢先看/See First>
多谢大家支持!🤓🤓
任何美食😋欢迎inbox 我 , 等我食完开心share!🤓