2023-08-30 31 浏览
好多人都知大围都好多捐窿捐罅先揾到嘅好嘢食!喺市中心或者远少少近工厂大厦𠮶边都有好多特色嘅食物!今次同朋友去远距离大围市中心远少少既地方食好嘢!𠮶度最出名就系猪手,同埋一年串好有特色嘅小食!位置交通亦都方便喺大围西铁站a出口直行大概10分钟左右到!呢间餐厅充满著浓浓嘅复古工业风!再加上成间餐厅大部分会招待vip会员所以服务亦都非常好!呢个位置虽然唔容易揾但系喺升降机揿2楼就可以到达!餐厅嘅位置除咗相当阔落露台仲有个位置可以畀大家感受考户外嘅风景同埋特色!今次同朋友一定系试佢个皇牌嘅产品大大只慢煮烤焗猪手!猪手除咗啖啖肉皮脆嫩滑!配上特制嘅芥末酱同埋酸菜除咗好食之外层次感亦都非常丰富!再加上唔需要用啲咩酱汁都可以食到原汁原味非常瘾满足!之后我哋再叫咗个杂菜沙律!菜本身已经非常新鲜鲜甜!亦都非常份量充足!大围交通城2楼全层猪手工房

大围交通城2楼全层
猪手工房