2020-01-09
唔讲唔觉,原来哩间餐厅就喺我之前返工附近😄😄 其实佢地点好方便就脚👍 喺荃湾/葵芳搭程巴士5-8分钟就到,隔离仲开左间新戏院,睇完戏过嚟食够哂方便😊·☆ 芝士焗龙虾配鸡扒及薯条铁板上啲汁倒落去「滋滋声」好治愈呀😻😻 鸡扒配蒜蓉汁永远系最佳组合🤤 最吸睛系只巨大龙虾,配上拉丝芝士汁,味道浓郁,龙虾肉扎实有膏,哩个价钱性价比几高👍·☆沙嗲牛肉潜艇沙嗲牛肉配上松软既长面包🥖 面包索哂惹味既沙嗲汁,加上爽脆既洋葱丝,成个配搭的确几夹😋·☆ 芝士咸牛肉飞碟飞碟焗到非常松脆,咸牛肉份量虽然不多,幸好满满既芝士搭配返,整体感觉浓而不腻。·另外叫左杯特饮 - 脆爆华田🥃 卖相几吸引,华田上面有厚厚既忌廉,上面仲有华田脆脆,小朋友一定会好喜欢🤗
☆ 芝士焗龙虾配鸡扒及薯条
☆沙嗲牛肉潜艇