2021-06-18
order左个蜜桃梳打水,个阿姐拎左枝玻璃樽有啲透明液体嘅东西过嚟,好无礼貌咁问我妈依枝系咪佢要个枝。order个阵我哋expect系一杯有啲生果配啲梳打水个种,个阿姐咁问真系呆左。我见到枝嘢我都醒觉可能我哋误会左,只系枝装蜜桃味嘅梳打水,唔系我哋谂个种,都会接受,但系佢啲态度有啲差,同埋你作为职员,唔系清楚过我哋咩,就算唔识,都唔系问我哋啦。咁我都要clarify系咪误会架,我话我哋唔清楚,话系menu见到就order,唔清楚杯嘢系咪就系咁样。佢声都唔声大叫问个高级啲嘅,话就系依枝,个阿姐对返我哋讲 「佢话系依枝㖞」,个一刻我觉得佢越嚟越无礼貌,然后佢再补多句「x,唔记得开添」我知你个下唔系 x我,但系边有人系个客面前咁xx声架,我个个moment都想x你啰。搞到我啲屋企人劲唔钟意,几好食都无用啦,况且又唔系真系非常好食,仲要唔平啰 ,但系换嚟咁嘅服务质素 🤷🏻♀️