2011-05-20 88 浏览
本身見佢出面都裝修幾好,就諗住入去試下.咁我地11個人,吾系好夠位坐滿啦,兩個人已經要逼埋一齊坐主席位。點知個阿姐好無禮貌叫我地坐埋第二邊,吾好阻住佢...逼到我地就黎死。OK我無所謂之後,坐坐下無啦啦叫人轉位,佢問到無問你行吾行。直接推你起身逼你坐。呢個都可以算!!佢黑臉幫你落單,又好黑面咁拋d野俾你食。最正就系佢話''吾知自己食咩牙,你自己慢慢睇包佢啦''成張單好大力咁拋落張枱..阿姐你駛吾駛咁牙.我地一直一肚氣咁食,終於等到食完啦。我已經費事再見到阿姐,叫我個fd幫我埋單。我就企系門口隔離張枱等嫁啦佢竟然可以專登走埋呢,成張椅咁撞落我隻腳到。道歉都吾講。我都已經避開你嫁啦。我依家黎食野嫁,吾系受你氣嫁。謂真,我真系好後悔去食呢間野!!!
本身見佢出面都裝修幾好,就諗住入去試下.
呢個都可以算!!
佢黑臉幫你落單,又好黑面咁拋d野俾你食。
我地一直一肚氣咁食,終於等到食完啦。
2011-05-20