2018-08-18
今日第一次嚟食,话说佢个老火汤好像劲出名既,就去try try 喇入到去,已经见到有d 报纸都有卖佢个汤,由于谂住再食嘢既关系,所以就5叫另外小食了,疑似老板同我地讲听日要装修了,有几个月都5开住,要食就要去棉锦径𠮶间分店。。竟然喺老店关门前可以一试,都算幸运听讲佢其他小菜类都做得几好,有机会再try try 见到周围啲广告都话食招牌鸡脚汤,咁就要依个分量唔算大碗,不过劲足料,好就好在佢个汤嘅表面冇咩油份,平时喺外面饮嘅鸡脚既汤,全个面都系油,一系一饮落去就好重味精,依个就无依个问题佢入面有好多冬菇同鸡脚啲鸡脚煲到溶晒,佢啲骨都唔使点咬,好犀利,加上佢个汤好多骨胶原,骨胶原系女士们的恩物,要食多点哦饮完个汤之后完全唔会觉得口渴,虽然店舖环境比较细小,不过个汤已经赢人几条街希望佢装修咗之后个环境会靓啲,汤嘅水准再维持返就好啦
听讲佢其他小菜类都做得几好,有机会再try try
见到周围啲广告都话食招牌鸡脚汤,咁就要依个
希望佢装修咗之后个环境会靓啲,汤嘅水准再维持返就好啦