2010-09-15
听人讲好似几吸引想试下,食左先至知原来中环都有呀,同一间既分店,fd个blog都有介绍过呀(中环间),听讲中环果间几好味既,不过mk喱间就争点呀.......唔洗点排队好快入到去呀,服务态度几好有礼貌,虽然系漏左单慢左上,不过都识唔好意思(而加好多店既侍应系话之你的),我比态度几好呀,点左个set dinner,芝士焗大虾带子墨鱼天使面呀($43),加$5有汤and包,加$5有餐饮,两个照加啦~!罗宋汤,我多数会饮红汤呀,个汤正常味道,偏少少少辣呀,好多菜~!蒜蓉包普通既味道,我想配牛油餐包多点呀芝士配大虾带子墨鱼天使面,个卖相唔太吸引,好少汁,个面睇起来太干,叫左带子既关系所以好少𩠌呀,个大虾几好味,有少少少膏既,唔错呀,个带子普通,不过个面就冇咩味...好淡,but好搅笑呀,食果时个会整到个嘴好黑的,笑左呀~!综合来讲唔太好味,可能系旺角分店既问题,bec听返讲中环果间好食点呀,下次要去试下先,试饭呀,haaaaaaaaaaaa!
蒜蓉包普通既味道,我想配牛油餐包多点呀